Tilauksen peruutus

Kuluttajalla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus.

Vetäytyminen

Sinulla on oikeus irtisanoa tämä sopimus 14 päivän kuluessa ilman mitään syytä.

Peruutusaika on neljätoista (14) päivää siitä päivästä, jona sinä tai sinä nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole liikenteenharjoittaja, on saanut tilauksen tai vastaanottanut tuotteen.

Jotta voit käyttää peruutusoikeutta, sinun on ilmoitettava meille selkeällä, kirjallisella ilmoituksella (esim. postilla, faksilla tai sähköpostilla lähetetty kirje) päätöksestäsi perua tilaus ja irtisanoa tämä sopimus. Voit käyttää oheista palautuslomakkeen mallia.

Peruutusta koskevan ajanjakson säilyttämiseksi riittää, että lähetät peruuttamisoikeuden käyttämistä koskevan ilmoituksen ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruutuksen seuraukset

Jos olet purkamassa tämän sopimuksen, olet velvollinen korvaamaan kaikki kulut, mukaan lukien toimitusmaksut (paitsi lisäkustannukset, jotka aiheutuvat eri toimitustavan valinnasta kuin tarjoamme edullisimman tavallisen toimituksen) takaisin välittömästi ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitus tämän sopimuksen peruuttamisesta on saapunut meille. Tätä takaisinmaksua varten käytämme samoja maksuvälineitä, joita käytit alkuperäisessä kaupassa, ellei kanssasi ole toisin sovittu; Sinua ei veloiteta missään tapauksessa muista maksuista. Voimme kieltäytyä maksun palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet toimittanut todisteet siitä, että olet palauttanut tavarat, kumpi on ajallisesti parempi.

Sinun tulee palauttaa tilauksessa saamasi tuotteet välittömästi tai viimeistään 14 vuorokauden sisällä osoitteeseen:

xxxx

Määräaika täyttyy, jos lähetät tavarat ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Olet vastuussa tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. Sinun tarvitsee vain maksaa mahdollinen tavaroiden arvonalentuminen, jos tämä arvonalentuminen johtuu käsittelystä, joka ei ole tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden tutkimiseksi.

Peruutuslomake

(Jos haluat peruuttaa sopimuksen, täytä tämä lomake ja lähetä se takaisin.)

info@cbd-suomi.fi

– I / me (*) peruutamme tällä hetkellä tekemäni sopimuksen (*) seuraavien tavaroiden ostamisesta (*) / seuraavan palvelun tarjoamisesta (*)

– Tilattu (*) / vastaanotettu (*)

– Asiakkaan nimi

– Asiakkaan osoite

– Asiakkaan (käyttäjien) allekirjoitus (vain silloin, kun ilmoitetaan paperilla)

– Päiväys

(*) Tarpeeton viivataan.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kirjoita sähköpostia osoitteeseen info@cbd-suomi.fi tai soita numeroon +358 923164499