Tietoa CBD-Suomi.fi

CBD-Suomi.fi -sivustoa ja kauppaa vetää joukko intohimoisesti asiaan paneutuneita eurooppalaisia CBD-harrastajia. Meillä kaikilla on yhteisenä mielenkiinnon kohteena ympäristö, luontaistuotteet ja ympäristöä säästävä, kestävä kehitys. Meillä on verkkokaupat Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa ja meille tärkeintä on jakaa tietoa CBD-valmisteista niin monelle kuin mahdollista.

Jos sinulla on jo kokemusta CBD-tuotteista, olet todennäköisesti myös yhtä suuri fani kuin mekin. Kaikki meistä, jotka työskentelemme tuotteiden parissa, vannomme CBD-öljyn, CBD-voiteen, hamppukapseleiden, hamppuproteiinin, hampputeen ja hamppusuklaan puolesta. Tällaisten tuotteiden päivittäinen käyttö ja saanti on meille itsestään selvä asia. Joten kehomme pysyy tasapainossa ja toivomme, että voit jo tuntea tällä tiedolla, mikä vaikutus hyvällä ja laadukkaalla hampputuotteella on meille. Tiedostamme kuitenkin sen, että harvat ihmiset tietävät kovin vähän hampputuotteista ja sen, että CBD-tuotteiden ostaminen on Euroopassa sallittua. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kannabisöljyllä on edelleen maine, että se sisältää hallusinogeenisia ainetta. Tästä syystä olemme keränneet tästä aiheesta yksityiskohtaisia ​​tietoja sivuillamme, jossa tämä epäkohta korjataan.

Tietoja Greendomin tuotevalikoimasta

Mikä tekee CBD-Suomi.fi:stä parhaan paikan ostaa hampputuotteita? Lyhyesti sanottuna Greendomium käyttämä tehokas uuttomenetelmä, joka säilyttää kaikki hampun sisältämät ainesosat. Mikään muu markkinoilla oleva uuttomenetelmä ei voi tehdä tätä. Siksi tuotteemme ovat valmistettu kasviuutteesta, joka sisältää kaikkia kannabinoideja, flavonoideja ja terpeenejä. Tuotteet ovat täysin luonnollisia. Huomioithan myös, että hampputuotteissamme oleva THC-pitoisuus on alle täysin laillisen 0,2% arvon  ja tuotteemme testataan aina EU:n hamppuja koskevien määräysten mukaisesti.

Käytämme ainoastaan ​biologisesti viljeltyä hamppua, joka on peräisin Ruotsista.

Mikä sitten tekee ruotsalaisesta hampusta niin erikoisen? Ensinnäkin pitkät Skandinavian kesäpäivät tarjoavat erinomaiset edellytykset kestävään hampun viljelyyn. Lisäksi monet muualla Euroopassa ruiskutetut torjunta-aineet on kielletty Ruotsissa. Ja lopuksi, teemme tiivistä yhteistyötä viljelijöiden kanssa, jotka kasvattavat vain luonnonmukaisia ​​tuotteita. Esimerkiksi hamppumme kasvatetaan pienellä maatilalla Lounais-Ruotsissa. Tällä tavoin voimme olla täysin avoimia siitä, miten käsittelemme raaka-aineita – viljelmästä valmiiseen tuotteeseen.

Meillä on visio

Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa toimivien verkkokauppojen idea syntyi kesällä 2016, kun etsimme CBD-tuotetta ystävälle. Kun saimme selville, että CBD-öljyt olivat Euroopan markkinoilla, mutta että nämä tuotteet olivat vaikeasti löydettävissä, syntyi ajatus ryhtyä toimiin tilanteen muuttamiseksi. Juuri alusta lähtien oli myös olennaista, että jaamme verkkokaupassamme tietoa tämän luonnollisen CBD-öljyn käytöstä, jotta siitä ei olisi niin paljon väärinkäsityksiä.

Koska tähän saakka Internetistä löytyi vain vähän tietoa ja tuskin kukaan tuttavamme ei tiennyt mitään tästä oletetusta ihme lääkkeestä, oli selvää, että monet kollegat tuntevat samalla tavalla kuin me. Yhdistimme omia erikoisosaamistamme, kuten verkkokaupan kehittämistä ja tuote osaamista ja panimme rahamme verkkokauppojen kehittämiseen, jotta hampputuotteet olisivat kaikkien saataville.

Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita ympäri Eurooppaa, jotka mielellään kertovat CBD-öljyn vaikutuksesta omaan hyvinvointiin. CBD-öljy ei ole kaiken lisäksi vain ihmisille, myös eläimet voivat hyötyä CBD-valmisteista! Meidän sivuiltamme löydät myös CBD-öljyt lemmikeille.

Nordic Trading Group BV
Bonnetstraat 31
6718XN Ede
The Netherlands

Sähköposti: info@cbd-suomi.fi